Solutions

Vi vill att det ska vara enkelt för kunden. Därför erbjuder vi även alla tjänster runt en produktion såsom systemstöd, utrustning, logistik, studio, produktion och styling. Det är kundens behov och önskemål som styr typ av tjänst, från det lilla till det stora. Solutions utvecklar och hostar även system och tjänster för rationell hantering av content produktion i stora volymer till e-handelsföretag.

Location

Vi har lång erfarenhet av att fotografera på Location över hela världen. Om du vill ha hjälp med att leta efter platser, hitta rekvisita, upphandling, logistik och allt annat du kan behöva för din fotografering, är du i goda händer hos oss. Utrustning, bilar mm. finns till hands.

Original, layout & anpassning

Finns ni på många olika marknader eller har du behov av att producera stora volymer sidor, skyltar eller till exempel annonser. Vårt grafiska team tar hand om alla anpassningar, språkändringar, formatjusteringar och godkännande från övriga parter. Naturligtvis är vi glada att hjälpa till även för de minsta produktioner eller om du är överbelastad eller lider av sjukskrivna anställda.

PIM & DAM

Vi hjälper dig att hålla koll på allt ditt marknadsföringsmaterial. Bilder, filmer, dokument och nästan allt annat du behöver för att hålla reda på och distribuera. Utöver det kan vi också hantera all din produktinformation och marknadsföringstext och se till att allt är på ett ställe, anslutet och synkroniserat. Vi kan även integrera våra lösningar med dina befintliga system.

Style Tracker

Style Tracker-systemet är ett verktyg utvecklat för intensiv E-com-produktion. Det gör det möjligt att hålla koll på hela produktionen och ge en översikt över vad som ska göras, hur man gör det och vad som har gjorts. Det ger också en översikt över tidigare producerade bilder så att du antingen kan efterlikna stylingen eller växla med något nytt. Allt krångel när det gäller distribution, storlek, beskärning är automatiserat. Style Tracker är ett nyckelelement i vår egen produktion men erbjuds också som en fristående lösning om du har en egen fotostudio. Style Tracker finns även med Webb modul så att du kan hålla koll på var i processen vi befinner oss ifrån ditt eget kontor.

Trycksaksproduktion

Vår specialist på tryckupphandling kan alla branschens tricks och kan hjälpa dig att få ut det mesta av produktionen med allt från planering och upphandling till förpackning och distribution.

Stylist & Make-up

Våra egna duktiga resurser finns alltid tillhands, vi gör även uppdrag för andra producenter när vi hinner med.

Selected work